Home Fotografii noi Despre noi Aparate foto Articole Evenimente culturale Umor Horoscop Contact   

Citatul saptamanii

"Nu exista orb mai mare decat acela care nu vrea sa vada."
               Mai multe

Categorii peisaje

Peisaje artistice
Peisaje cu apus de soare
Peisaje cu flori
Peisaje cu trandafiri
Peisaje cu lacuri
Peisaje marine
Peisaje cu munti
Peisaje nocturne
Peisaje de vara
Peisaje de toamna
Peisaje de iarna

Recomandari utile

Interpretarea viselor Salvati Rosia Montana Mersul trenurilor
Mersul autobuzelor
Starea vremii
Codul postal al strazilor
Zodiac european

Retete culinare:

Ciocolata de casa
Inghetata de casa
Must de casa
Ciocolata de casa

Ingrediente:
  • 1 Kg zahar (preferabil zahar brun)

  • 400 ml apa plata (sau apa de izvor)

  • 150 grame unt (3 sferturi dintr-un pachet de 200 g)

  • 2 linguri de cacao

  • 2 plicuri de zahar vanilinat

  • 650 grame lapte praf

  • 200-400 grame nuci maruntite

Mod de preparare:

Se pune 1 kilogram de zahar intr-un vas. Peste zahar se adauga 400 ml apa plata. Se pune vasul pe foc si se lasa sa fiarba 5 minute (din momentul in care incepe sa fiarba), timp in care se amesteca continutul vasului cu lingura de lemn.

Apoi se adauga 150 de grame de unt si se fierbe in continuare pana cand se topeste untul. Dupa aceea se pun 2 linguri de cacao si se mai fierbe 5 minute. Apoi se adauga 2 plicuri de zahar vanilinat (2 vanilii). Se amesteca cu lingura de lemn dupa care se ia vasul de pe foc (sau se stinge focul) si se va adauga, putin cate putin laptele praf. In acest timp se va amesteca cu ligura de lemn. Laptele praf se adauga pana cand ciocolata se ingroasa.

La sfarsit se adauga nuci maruntite in prealabil (sau stafide) in cantitatea preferata, care se vor amesteca cu ciocolata. Apoi ciocolata se va pune intr-o tava unsa in prealabil cu ulei si se va pastra la rece pana a doua zi.


Va dorim pofta buna!


Recomanda acest articol prietenilor tai:
Numele dumneavoastra:
Email prieten 1:
Email prieten 2:
Email prieten 3:
 

Stiati ca...

Fazele lunii influenteaza reusita unei operatii chirurgicale? Spre exemplu, la "luna plina" apar adesea hemoragii foarte greu de oprit. Cea mai potrivita perioada pentru o operatie chirurgicala este atunci cand luna e in descrestere si se apropie de "luna noua".

                    Mai multe
 




Va multumim ca ati vizitat acest site! Va mai asteptam.
 
Copyright © 2007-2008 Peisajenaturale. Toate drepturile rezervate.